Xàtiva adjudica les obres per millorar l’accessibilitat del col·legi de la Beneficència amb un ascensor i una rampa

0
699
Beneficència de Xàtiva.

La inversió, de més de 66.000 euros, estarà finançada al 60% per la Generalitat Valenciana

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament ha adjudicat el projecte per a la instal·lació d’un ascensor i una rampa accessibles al col·legi de la Beneficència de Xàtiva, intervenció que suposarà una inversió de 66.612 euros.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Xàtiva ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana una subvenció destinada a municipis menors de 50.000 habitants per tal de finançar actuacions per a la millora de l’accessibilitat i l’eliminació de barreres arquitectòniques, amb la qual es finançarà el 60% del projecte sent el 40% restant aportat per recursos municipals.

El projecte correspon a la millora de l’accessibilitat en el col·legi de la Beneficència, ubicat a la Plaça Sant Pere, i consisteix en la instal·lació d’un elevador que arranque des de la planta baixa i done accés a la primera i segona planta. A més, també es realitzarà una rampa d’accés a l’edifici, per a fer-lo accessible per a persones minusvàlides, amb les característiques que dicta la normativa.

L’edifici, construït l’any 1900, va ser reformat íntegrament l’any 1989 tant a la zona escolar com al claustre. Compta amb una superfície construïda de 4.441 m² i una superfície de parcel·la de 3.847 m². La superfície afectada per l’actuació està situada a l’entrada de l’edifici a la que s’accedeix pel pati escolar i en el tros d’escala pròxim a aquesta entrada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here