Xàtiva adjudica les obres de finalització del pavelló polivalent del CEIP Attilio Bruschetti

0
1080
Imatge de l'estat de les obres al CEIP Attilio Bruschetti

Els treballs, que suposaran una inversió de 113.230 euros més IVA, es portaran a terme per l’empresa Escrimar SLL

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat aquest dilluns l’adjudicació del contracte de les obres de finalització del pavelló polivalent en el CEIP Attilio Bruschetti, que tindrà una superfície d’uns 300 metres quadrats.

Finalment serà l’empresa Obra Civil y Edificación Escrimar SLL l’encarregada de dur a terme aquests treballs, que suposaran una inversió de 113.230,84 euros més IVA i hauran de realitzar-se en un període de temps sense activitat escolar. L’empresa i l’Ajuntament es reuniran pròximament per tal de fixar la data de començament de les obres.

Aquest pavelló polivalent, que va ser una de les propostes més votades en els pressupostos participatius de 2017, s’ubicarà en l’espai lliure que queda en el sector sud-est de la parcel·la, entre els dos edificis del centre i les zones de joc, zones verdes, jardins i pistes esportives. Tot el perímetre de l’obra serà prèviament tancat de manera adequada per tal de que no supose un risc tant per a l’alumnat com per al personal docent.

L’edifici constarà de dues zones. La primera d’elles serà una aula multi-usos construïda amb estructura metàl·lica, a doble alçada i amb dos magatzems, mentre que l’altra serà un bany adaptat amb una estructura més convencional. La peça se situa al fons de la parcel·la propera al tancat que separa el col·legi del carrer de la Beneficiència. La seua situació és propera al pavelló docent i s’accedeix a través de les voreres existents, pel que la connexió entre ambdós edificis és immediata.

D’altra banda, no es modificarà l’entorn urbà atès que la intervenció es realitzarà en l’entorn de la parcel·la, mantenint les distàncies necessàries tant amb els edificis com amb l’arbrat existent, i complint amb les especificacions de les normes bàsiques constructives i de disseny dels edificis d’ús docent de la Conselleria d’Educació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí