Xàtiva adjudica per 4.000 euros la direcció artística de les Nits al Castell a Pro21 Cultural

0
842
Imatge d'una de les actuacions de les Nits al Castell

El cartell d’actuacions de la 22a edició del festival internacional es presentarà en Fitur

L’empresa que ha organitzat les tres anteriors edicions de les Nits al Castell de Xàtiva, és a dir totes les d’esta legislatura, Pro21 Cultural, ha estat la contractractada per a la direcció artística de la 22a edició del festival que tindrà lloc este estiu. D’esta forma Rafa Jordán, responsable de l’empresa, ha obtingut la contractació per 4.000 euros que ‘ha efectuat mitjançant la modalitat de contracte privat de serveis, d’acord amb la legislació sobre contractes de l’administració pública.

Està previst que el cartell de la 22a edició del Festival Internacional Nits al Castell es faça públic el proper dimecres 23 de gener, en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur. Enguany, segons la proposta de la regidora de Turisme, Mariola Sanchis, “l’Ajuntament vol continuar dotant d’un contingut especial a la programació del festival, per tal que abaste un ressò que vinga a reforçar la difusió de la imatge de Xàtiva”.

Segons resa en la proposta de la regidora, una de les finalitats de l’àrea de Turisme és reforçar la promoció de la ciutat, tot desenvolupant una sèrie d’activitats i iniciatives encaminades a la difusió dels valors turístics, culturals i patrimonials de Xàtiva.

Pro21 Cultural és una empresa valenciana dedicada a la producció musical i d’arts escèniques. Els seus fundadors provenen dels camps de la gestió cultural i el sector públic. Entre les seues activitats figura la gestió d’espais escènics, la producció i distribució teatral i la producció i management musical. En l’any 2017, organitzaren 290 actuacions i concerts per tota Espanya. A més del Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva, Pro21 Cultural ha organitzat altres esdeveniments com ara els festivals Jazz al Botànica (València), Cullera Marítim Festival, Espiga Rock Sueca o el festival Pops Marítims Grau de València. L’empresa gestiona instal·lacions culturals com ara els teatres Micalet (València), Calderón (Alcoi) o el Musical (Cabanyal – València).

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Xàtiva desplega diverses mesures de pacificació del trànsit en els centres escolars

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here