Xàtiva acollirà l’eixida i final de la 6a etapa de la Vuelta que també passarà per la Vall d’Albaida

0
835
vuelta España
La Vuelta torna a passar per les nostres comarques

La Vuelta a Espanya arriba a la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida amb una etapa considerada plana que passarà per les localitats de la Llosa de Ranes, Bicorp, Navarrés, Bolbaite, Xella, Anna, Genovés, Benigànim, Bellús i amb eixida, pas intermedi i meta a Xàtiva. A més a més la primera meitat del recorregut -que serà d’un total de 176 quilòmetres- passarà també per les comarques de la Ribera Alta i la Foia de Bunyol.

L’etapa, entre els aspectes més destacats tindrà un sprint bonificable a Xàtiva en el seu pas intermig del recorregut -puntuable per a la classificació de la regularitat- i un port de tercera categoria a l’Alt de Benigànim -puntuable per a la classificació de la muntanya-. Fora de les nostres comarques hi haurà un sprint a Millares i dos ports més de tercera categoria a l’Alt de la Mola i l’Alt de Millars.

L’eixida neutralitzada es farà a l’Avinguda Selgas cap a les 13h en direcció a la Llosa de Ranes i en passar esta localitat es llançarà l’eixida en direcció a la Ribera Alta. Tornarà el pilot a la Canal de Navarrés cap a les 15,45h (segons horari mig calculat per l’organització) i a Xàtiva tornarà una hora més tard per fer l’sprint bonificable a l’Alberdea Jaume I. El cim de l’Alt de Benigànim es calcula poc abans de les 17h i el final de l’etapa, de nou a l’Alberda Jaume I es preveu a l’sprint cap a les 17,30.

L’organització destaca el tram posterior a l’Alt de Benigànim i que, després de passar per Bellús anirà cap a Xàtiva per la N-340. Esta ascensió a l’Alt de la Serra Grossa no serà puntuable però “se situa a menys de 10km d’un final al que els corredors accedran després d’una rapidíssima baixada que torna a estar adornada per un parell de repetjons molt bons perquè els valents tracten de trecar la disciplina del gran grup”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí