Xàtiva acollirà el concert inaugural de curs de la Jove Orquestra de la FSMCV

0
1124
Jove Orquestra de la FSMCV

Aquesta agrupació està formada per joves pertanyents a moltes de les Orquestres de les Societats Musicals valencianes federades, estant integrada per joves amb estudis superiors de música

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) inicia la temporada de concerts a Xàtiva amb l’organització per part de l’Ajuntament comptant amb la col.laboració de les dues societats musicals xativines, en concepte de logística, recursos humans i materials. Serà La Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV la que iniciarà aquest cicle de concerts.

Aquesta agrupació està formada per joves pertanyents a moltes de les Orquestres de les Societats Musicals valencianes federades. Són tots joves amb estudis superiors de música, la qual cosa fa que les seues actuacions siguen d’un altíssim nivell interpretatiu.
També aquesta formació compta amb músics, que actualment formen part de les Orquestres de La Música Nova (3) i de La Música Vella (7).

La cita serà divendres, dia 7 de setembre, a les 20h al Gran Teatre amb entrada gratuïta, fins completar aforament. El programa a interpretar serà el següent:
Primera part
-‘Gran dúoconcertante para violin i contrabajo’ de Giovanni Bottesini
-‘Principe Igor (Danzaz Polvtsianas)’ d’Aleksandr Borodin

Segona part
-‘Scheherezade’ de Rimski-Kórsakov

Director: Cristobal Soler

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here