Xativa acollirà dissabte la primera assemblea ordinària de la Coordinadora de Muixerangues del País Valencià

0
1765
Imatge de la Muixeranga de Xàtiva

Entre els temes a tractar en la cita que tindrà lloc a l’espai cultural Sant Doménec està la tipificació de les colles per al 2019

Este dissabte tindrà lloc a Xàtiva la primer assemblea ordinària de la Federació Coordinadora de Muixerangues del País Valencià, col·lectiu creat el passat any 2018. La cita tindrà lloc a l’espai cultural de Sant Doménec a partir de les 9,30h.

Entre els assumptes que es tractaran està la tipificació de les colles per al 2019, també l’aprovació d’una sèrie de documents que naixen de l’experiència del funcionament del primer any com a Federació i serà l’únic moment on es podrà decidir els canvis al respecte. L’assistència de qualsevol membre de les 21 colles federades serà amb veu, però sense vot.

La Muixeranga de Xàtiva i en concret el seu consell va decidir que aquesta assemblea es produïra a l’espai cultural de Sant Domènech, per l’arrel històrica i cultural d’aquest edifici. S’espera l’assistència del president de la Federació, Enric Sorribes, així com representants de totes les colles.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí