Xàtiva acaba les obres del nou consultori de la Seu ubicat a l’Antic Hospital del segle XV

0
828
Imatge del resultat de la reforma del consultori a Xàtiva.

El centre mèdic ha comptat amb una inversió de 313.000 euros

El nou Consultori de la Seu ja resta els dies per a la seua obertura al públic, després de la finalització de les obres d’ampliació i millora d’accessibilitat que s’han dut a terme al llarg dels darrers mesos amb una inversió de 313.000 euros, els quals 100.000 han sigut aportats per la Generalitat Valenciana i la resta han estat emmarcats en el pla ‘Reactivem Xàtiva’.

El consultori mèdic, ubicat a l’Antic Hospital de Xàtiva ha millorat amb aquesta reforma les seues condicions d’accessibilitat, ja que totes les consultes mèdiques estan situades a la planta baixa, permetent així l’accés a peu pla i eliminant escales i altres barreres arquitectòniques. Aquest consultori s’ubica a l’ala nord de l’edifici i compta amb quatre consultes (dos de medicina i dos d’infermeria), amb capacitat suficient per a una taula d’atenció personal, llitera exploratòria i lavabo. A més a més, s’ha ocupat també l’actual zona de magatzem que compta amb una superfície d’uns 160 metres quadrats.

A la inversió total cal sumar altra d’entre 15.000 i 20.000 euros per a la restitució d’una porta datada entre els segles XV i XVI i trobada durant els treballs de reforma, fet que va variar el termini d’execució plantejat en un inici.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí