Xàtiva invertirà 72.000 en un palau del segle XVIII per evitar la seua degradació

0
1727
El palau del carrer Engai data del segle XVIII i és de titularitat municipal

Les obres serviran per reparar el sostre i per realitzar altres millores en l’edifici del carrer Engai de titularitat municipal

La Regidoria d’Urbanisme ha aprovat la contractació de les obres per substituir la coberta i realitzar altres reparacions en l’immoble número 4 del Carrer Engai, de titularitat municipal en les que s’invertiran vora 72.000 euros.

L’informe detalla la urgència de les actuacions, que és deguda a l’interès públic i a l’estat actual en que es troba l’edifici, així com la necessitat d’una actuació immediata per evitar que la degradació vaja en augment.

«Aquestes són unes obres molt esperades. Quan entrarem al Govern trobarem un Patrimoni molt deteriorat i algun era de la nostra propietat. La Casa del Carrer Engai necessitava d’una rehabilitació urgent i hem disposat que es faça almenys en els temes més urgents: la façana i el sostre, per evitar que la casa poguera col·lapsar en qualsevol moment» ha explicat la regidora d’Urbanisme Cristina Suñer, qui ha afegit que l’adjudicació de les obres suposarà un estalvi considerable que es destinarà a les millores de la pròpia casa. «L’objectiu quan estiga completament rehabilitada és destinar la casa a un servei de caràcter públic».

Suñer també ha destacat la importància de la gestió de l’actual equip de Govern respecte al Patrimoni. «Hem passat de deixar-lo caure a invertir en el Patrimoni de la nostra ciutat. El centre de la ciutat és el nucli històric, i per tant estem convençuts que hem d’invertir en ell».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here