Xàtiva invertirà 153.000 euros en la segona fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes

0
827
L'Ajuntament de Xàtiva millorarà l'enllumenat de diverses vies

L’execució del Pla, inclos dins del Pla Director d’Inversions, millorarà la il·luminació de 70 carrers del nucli urbà de la ciutat

Xàtiva invertirà 153.000 euros en la implantació de la II fase del Pla de de Seguretat de Vies urbanes que es troba dins del Pla Director d’Inversions. Es tracta d’una inversió cofinançada per la Diputació de València -que aportarà 95.000 euros- i per l’Ajuntament de Xàtiva que invertirà 58.000 euros.

En aquesta segona fase, que tindrà una duració de dos mesos i està previst que finalitze abans de la Fira de Xàtiva, s’actuarà al casc urbà de la ciutat completant en primer terme les zones en les que es va iniciar el canvi lumínic durant la primera fase. Està prevista l’execució de més de 70 carrers, prioritzant les zones on existeix perill per als vianants i aquelles en que cal incrementar la seguretat.

Es realitzaran dos tipus d’intervencions. Per una part la col·locació de nous retrofits, en substitució de les bombetes led que han donat un mal resultat; i d’altra banda alguns carrers tindran un canvi de la lluminària completa, on a més de les bombetes es canviarà el capçal de la farola.

“Estem molt satisfets del resultat de la primera fase i per això hem impulsat ràpidament una segona. La reposició de la il·luminació és una de les principals peticions dels veïns i les veïnes de Xàtiva com així ho acrediten les nombroses queixes que rebem a través de distintes vies” ha explicat el regidor de Serveis Públics Nacho Reig.

Reig ha afegit que “som conscients de que la inversió de dos milions d’euros de l’etapa de l’antic govern ha sigut fallida, i la ciutat reclama una inversió important en matèria d’il·luminació”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La regidoria de Joventut de Xàtiva organitza diferents eixides a la neu per al proper mes de febrer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here