Xateba veu una «falta de respecte» que el govern de Xàtiva no conteste a les seues propostes

0
1072
El govern de Xàtiva ha rebut les crítiques de Xateba

Entre les propostes Xateba demanava que les instal·lacions esportives de Xàtiva no puguen albergar «actes que atempten contra la dignitat de les dones»

El col·lectiu Xateba -Associació per la Igualtat i contra la Violència de gènere- va proposar al govern de Xàtiva una sèries d’iniciatives de cara a les ordenances fiscals que lamenten «no s’ha rebut resposta alguna».

Entre estes propostes es demanava que les dones víctimes de violència masclista «degudament acreditades» o que siguen responsables de famílies monoparentals pogueren beneficiar-se de determinades bonificacions a l’hora d’utilitzar les instal·lacions esportives. També es proposava que estes instal·lacions no puguen albergar «actes que atemptaren contra la dignitat de les dones».

Xateba afirma que les al·lgacions «van ser presentades dins del termini i en la forma escaient en l’Ajuntament de Xàtiva, però encara que els Pressupostos i les Ordenances van ser aprovades ja fa un mes, no s’ha rebut resposta alguna, ni afirmativa ni denegatòria sobre les propostes presentades».

El col·lectiu de Xàtiva afirma així qe esta «no és una bona pràctica, ignorar les al·legacions presentades ja que mereixen en tot cas, una resposta, igual que les que qualsevol altra entitat que manifeste el seu desig de col·laborar i millorar la convivència ciutadana. I menys en un Ajuntament democràtic que creu en les persones. Constitueix una evident falta de respecte davant el dret de la ciutadania de manifestar la seua opinió que pot ser o no admesa, però que exigeix sempre resposta d’una Administració permeable davant l’opinió de la gent».

Així afegeixen que «en aquest cas, a més, creiem que és difícil explicar l’oposició a la mesures proposades ja que solament pretenien facilitar a dones en situacions especialment difícils l’accés a instal·lacions públiques o la participació en procediments selectius, exactament igual que s’intenta facilitar a persones amb diversitat funcional o pensionistes».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí