Worten obrirà una tenda al nou centre comercial de Sagunt i donarà treball a 30 persones

0
970
Imatge de la trobada a Sagunt

L’Ajuntament de Sagunt ha rebut la visita del responsable d’Expansió de l’empresa Worten i del director de Desenvolupament del Grupo Lar

L’Ajuntament de Sagunt ha rebut la visita de responsables per a la pròxima ubicació d’una nova empresa en VidaNova Parc. Per a la qual cosa han assistit a la reunió el regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro; el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, el regidor de Manteniment, Pepe Gil; el responsable d’Expansió de Worten, Vicente Tomás; i el director de Desenvolupament del Grupo Lar, José Antonio García.

La reunió ha servit per a fer una posada en comú a tres bandes entre l’Ajuntament, el parc comercial i Worten, principalment per a anar treballant en les llicències d’obra i d’activitat. Esta cita ha servit també de primera presa de contacte entre Worten i el departament de Promoció Econòmica a l’hora de col·laborar per a la futura contractació de personal. L’empresa té prevista la contractació en els pròxims mesos d’entre 15 i 20 persones, i està previst a mitjà termini arribar fins a les 30 persones.

Worten és una empresa portuguesa dedicada a la venda d’electrodomèstics i electrònica que porta 10 anys treballant a Espanya. En l’actualitat compta amb 56 tendes en el territori espanyol i en arribar a VidaNova Parc es convertirà en una de les locomotores del parc. En la tenda de Sagunt, a més, comptarà amb servici tècnic.

Està previst que la nova tenda s’inaugure a la fi de setembre conjuntament amb la totalitat del parc comercial. Entre d’altres comerços que també s’establiran a este centre comercial estan Decathlon, C&A, Leroy Merlín, Conforama o Más y Más.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here