El nou camp de voluntariat juvenil ‘La Cova Negra’ de Xàtiva, iniciativa pionera en la prevenció d’incendis

0
1047
Imatge dels voluntaris que treballen a Xàtiva

Un 70% de les participants són dones i participen joves d’altres comunitats autònomes com Navarra, Castella-la Manxa, Madrid, Illes Balears, Murcia i Extremadura

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí ha destacat a Xàtiva que el camp de voluntariat juvenil ‘La Cova Negra’ és «una iniciativa pionera en la prevenció d’incendis» i ha reconegut als participants «que dediquen part del seu temps a cuidar i protegir el nostre entorn»

Jesús Martí, junt a l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la regidora de Joventut, Lena Baraza i la tècnica de Joventut, Laura Salines, s’han reunit amb joves que han triat aquest camp. El secretari de l’IVAJ ha valorat el fet que un 70% de les participants siguen dones, així com que en el projecte participen joves d’altres comunitats autònomes: Navarra, Castella-la Manxa, Madrid, Illes Balears, Murcia i Extremadura

El nou camp Paratge Natural La Cova Negra, es desenvolupa a Xàtiva, del 16 al 30 de juliol, i consisteix en una intervenció per a reduir el risc d’incendis. Es duran a terme intervencions de prevenció i disminució de risc sostenibles mediambientalment.

En el camp es formen grups de treball que roten entre les diferents tasques, sota la supervisió de la brigada forestal de Xàtiva i a més de les tasques mediambientals, elaboren materials de difusió de caràcter educatiu i artístic per a deixar constància dels resultats del treball del voluntariat. «Aquests materials seran molt útils per a l’educació en valors, tan fonamentals com el respecte al medi ambient», ha indicat Cerdà.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí