El voluntariat ambiental de Canals emprèn la seua tasca de prevenció d’incendis

0
879
Els joves voluntaris comencen a vigilar les serres de Canals

Aquest any són 20 les persones voluntàries que desenvoluparan activitats diverses amb la finalitat de vigilar i mantenir les diferents zones forestals de Canals

L’Ajuntament de Canals va donar la benvinguda, el passat divendres, al grup de voluntaris mediambientals que durant els mesos de juliol i agost de 2017 faran les tasques de vigilància forestal. Aquest any són 20 les persones voluntàries que desenvoluparan activitats diverses amb la finalitat de vigilar i mantenir les diferents zones forestals del municipi.

Als joves, que van ser rebuts per l’alcalde de Canals, Ricardo Requena i l’edil de Medi Ambient, Andreu Lluch, se’ls va explicar les normes bàsiques de funcionament i procediment, així com orientacions de com actuar davant de possibles conats d’incendi. A més, se’ls va facilitar la indumentària habitual (samarretes i gorres) i les emissores per a estar constantment en contacte amb la resta d’unitats d’emergència.

En aquest sentit, el regidor de l’àrea va mostrar la seua satisfacció davant el nombre de persones que s’hi han inscrit per participar en aquest programa de voluntariat. Segons va assenyalar: “Molts d’ells són repetidors i gent jove, el que suposa que estem conscienciant i educant en la preservació de la natura”.

Per la seua banda, Requena, s’ha dirigit als voluntaris recordant-los que és tracta d’una tasca “fonamental per al poble, ja que amb una bona tasca preventiva podem evitar incendis i catàstrofes de difícil o impossible recuperació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here