Visita del diputat provincial a les obres del PIFS a Xàtiva, l’Alcúdia, Novetlè i Énguera

0
854
Seguí ha visitat les obres a Xàtiva
Seguí ha visitat les obres a Xàtiva

El diputat provincial de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha visitat les obres subvencionades amb el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de la Diputació de València en els municipis de l’Alcúdia de Crespins, Novetlé, Xàtiva i Énguera.

Al llarg d’este dimarts el diputat provincial ha estat amb l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero. Aquest municipi de la Costera ha rebut un total de 186.000 euros del PIFS, amb els quals ha realitzat obres entre les quals el primer edil ha destacat “actuacions de connexió de barris de fora del nucli urbà i de manteniment d’edificis públics”.

Una altra de les visites del diputat ha sigut Novetlé, beneficiada amb al voltant de 46.000 euros del Pla de la Diputació. L’alcalde del municipi, Rafael Vila, ha agraït les ajudes rebudes, destacant sobretot la repercussió que aquestes tenen en els nuclis urbans de menor població.

Pablo Seguí ha tancat el matí amb l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, amb qui ha visitat algunes de les 17 actuacions que el consistori ha desenvolupat amb el milió d’euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació. Cerdà ha destacat que el PIFS ha suposat la creació directa de 40 llocs de treball, als quals cal afegir altres 40 ocupacions indirectes. Així mateix, des del consistori han assegurat que s’estima que aquestes actuacions generen un estalvi de 2.860.000 euros a llarg termini en el municipi a causa del caràcter sostenible dels projectes.

El diputat provincial tanca la jornada en la capital de la Canal de Navarrés, al costat de l’alcalde d’Énguera, Óscar Martínez. En aquest municipi s’han realitzat actuacions en les pistes esportives ‘Les Canastres’ i les pistes adjacents a la piscina municipal d’Énguera, totes elles rehabilitades amb part dels 188.000 euros que la localitat ha rebut de la Diputació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here