“Vindràs per la platja. Hi tornaràs per molt més” és el nou de lema de Gandia per a FITUR 2020

0
842
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El regidor delegat de Turisme de l’ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, acompanyat de la tècnica de Turisme, Olatz Megía, ha presentat als mitjans de comunicació la programació i els continguts que la ciutat presentarà la setmana pròxima, del 22 al 26 de gener, a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR 2020.

“Es tracta d’un dels aparadors turístics més importants del Món i que marca l’inici de la campanya turística de la nostra ciutat, ja que sens dubte el centre d’Espanya és el nostre mercat principal i de referència. Fitur sempre és una magnífica oportunitat per tal de posar en valor el millor que tenim. Així, juntament amb l’oferta tradicional i consolidada, hi sumem noves percepcions i reptes”, ha destacat Mascarell.

Sota el lema “Vindràs per la platja. Hi tornaràs per molt més” (“Vendrñas por la playa. Volverás por mucho más), es presenta una nova imatge, en la qual el principal atractiu és la platja però, segons apunten fonts municipals, amb un ventall de possibilitats molt ample: el patrimoni cultural, l’oci i les festes, els espais naturals, l’esport, la gastronomia… “Apel·lant als sentits es posa en valor l’experiència vital de passar uns dies a Gandia, amb imatges més humanitzades front les postals clàssiques”.

“Però Gandia es presenta també com a destinació turística intel·ligent. No en va és de les primeres ciutats d’Espanya en tindre un Pla Estratègic de Turisme Intel·ligent Gandia 2020-2025. Volem fer bandera de la innovació i la sostenibilitat, hi mostrarem les accions concretes aplicades al dia a dia”.

L’estand

Enguany la presència de Gandia al Pavelló de la Comunitat Valenciana, sota el paraigua de València Turisme de la Diputació de València, serà superior a altres edicions i, a excepció de València, serà el destí amb més metres (6 m). Ocuparà gran part de l’espai de la Diputació de Valencià i estarà situata un dels corredors principals del pavelló.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Altea sol·licita la integració del Conservatori a la Xarxa de Conservatoris de la Generalitat

Estarà decorat amb imatges de la platja, i una nova mirada a la platja de l’Auir, el Palau Ducal dels Borja… El nostre patrimoni cultural, l’oci i les festes, els espais naturals… també hi seran presents.

Gandia també tindrà un tòtem gegant al passadís central d’IFEMA, com a reclam diferenciat, que convida a visitar el nostre estand al pavelló 7.
Un any més, la ciutat, com a destinació lgtbifriendly, estarà present en Fitur LGTBI, al pavelló 3. L’estand també comptarà amb una imatge pròpia de Gandia.

Material

Com a novetat, Gandia, dins la nova imatge d’innovació, qualitat i sostenibilitat com a raó de ser, permet al visitant la possibilitat de descarregar els fullets turístics a través d’un QR.

Uns fullets que també s’han editat en paper, lliure de clors i procedent de plantacions controlades, per tant sostenible. Hi ha materials nous, per exemple, sobre la Setmana Santa, recentment declarada Festa d’Interés Turística Nacional; turisme esportiu, sendes… I es milloren amb la nova senyalització de les rutes…

També s’hi repartiran pòsters amb noves mirades a la platja de l’Auir, Castell de Bairen i ullals, la platja Nord i el Palau Ducal dels Borja.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here