Villanueva de Castellón estrena depuradora amb ajuda de Diputació per atraure noves empreses

0
1157
Imatge d'una visita de Jorge Rodríguez a una fàbrica

Jorge Rodríguez: “La reindustrialització de les comarques valencianes ha de començar per la dinamització de les àrees industrials”

Villanueva de Castellón ha donat un pas en la millora de l’atractiu de la seua zona industrial amb la posada en marxa d’una nova depuradora, en la qual ha col·laborat la Diputació de València. La inversió realitzada per la corporació provincial ha servit per a connectar l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) del polígon El Pla I amb una nova EDAR, la qual acaba de ser executada amb els mateixos fons en l’ampliació del projecte, el Pla II.

D’aquesta manera, aquesta localitat de La Ribera Alta fa un pas més en la promoció i generació d’atractiu per a la seua renovada i ampliada zona industrial, la primera fase de la qual ja tenia totes les parcel·les cobertes. La segona fase, amb 300.000 metres quadrats i capacitat per a 120 parcel·les, compte ara amb aquesta nova EDAR, més gran i amb capacitat per a prestar servei a un major número d’empreses que puguen instal·lar-se en la comarca.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha posat l’accent en totes les accions que s’estan duent a terme des de la institució que ell presideix para, malgrat no tenir competències en indústria, fer tot el que estiga en la seua mà per a facilitar i dinamitzar el teixit empresarial dels municipis, especialment aquells amb àrees industrials. «Com a alcalde d’Ontinyent i com a president de la Diputació, he tingut sempre clar que la necessària reindustrialització en les comarques valencianes ha de començar per la dinamització de les àrees industrials dels nostres municipis», assegura Rodríguez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here