Vilamarxant ultima els detalls del Sopar de quintes 2018

0
1303
Un dels moments de la reunió.

La regidoria de Festes i Tradicions continua ultimant els detalls organitzatius del segon sopar de quintes, el qual s’emmarca dins de les Festes Patronals de 2018.

La reunió va tindre lloc al saló de plens de l’Ajuntament per organitzar i resoldre qualsevol dubte que es poguera generar respecte al Sopar de Quintes, que enguany superarà la xifra de l’any anterior.

Entre els nombrosos temes tractats, va destacar el del recorregut que hauran de fer les diferents quintes, un itinerari que enguany tindrà una novetat respecte de l’any anterior, ja que les quintes, en arribar a l’encreuament dels carrers Colon i Caurin, es dividiran en dos itineraris: per una banda, les quintes dels anys parells pujaran pel c/Sant Blai fins a la Replaça; per una altra banda, les quintes dels anys imparells continuaran pel c/Gómez Arnés i en arribar al c/ Sant Miquel giraran cap a l’esquerra en direcció a la Replaça.

Altres temes que estigueren resents en la reunió van ser la necessitat de cumplir amb puntualitat l’horari dels actes programats, o la confirmació que l’inici de l’activitat el marcarà el llançament d’una carcassa.

A més, es va sol·licitar i acordar que cada quinta dispose de dos persones responsables de contacte per si, en algun moment de l’acte, l’organització reclama la seua col·laboració.

Així mateix, en la reunió es va informar que el concurs d’enguany serà el de “La foto més original”. Per participar-hi caldrà que en la imatge aparega el cartell de la quinta, el qual es donarà el mateix dia del sopar. Les quintes que vulguen participar tindran fins al dia 21 d’agost per presentar les seues fotografíes. Per facilitar la participació, la presentació de les fotos es farà per WhatsApp, al telèfon 606 203 078.

En acabar el sopar, la festa es traslladarà a l’esplanada de l’IES les Rodanes, on actuarà l’orquestra Platino.

“Amb més de 1.850 persones cal tindre tot ben previst, organitzat i controlat, perquè totes les persones participants ens ho passem d’allò més bé“, va dir Vicky Sanchis Caurín en la reunió. La regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament va demanar col·laboració i paciència a tota la població, alhora que desvetlava que la quinta més “jove” serà la del 1940, la qual encapçalarà el passacarrer, que començarà des de l’esplanada de l’IES les Rodanes a les 20.45 hores.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí