Vilamarxant trasllada a la Conselleria la necessitat de la creació d’una residència de persones majors en el municipi

0
1294
Vilamarxant
Un dels moments de la reunió.

L’ajuntament de Vilamarxant ha traslladat a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives la necessitat de la posada en marxa d’un projecte que permeta disposar d’una residència de persones majors en el municipi de Camp de Túria.

L’alcalde, Héctor Troyano; i la regidora de Benestar Social, Elena Cortell; s’han reunit amb Enric Juan, director general d’Infraestructures de Serveis Socials; per a explicar-li els motius pels quals és necessari comptar amb esta nova infraestructura, segons indiquen fonts municipals.

Tal i com indiquen les mateixes fonts, Vilamarxant ha experimentat un augment significatiu de població el que fa que els veïns d’avançada edat que es troben en residències d’altres municipis i els seus familiars necessiten un centre en la mateixa població que puga oferir-los els serveis que, en l’actualitat, es troben en altres termes municipals.

El director general d’Infraestructures de Serveis Socials, assegura, s’ha mostrat receptiu als arguments oferits per Troyano i Cortell i ha expressat la seua voluntat de començar a treballar en este projecte, que ha proposat l’ajuntament de Vilamarxant a la Conselleria.

De fet, el Consistori, a través del seu equip de Serveis Socials, ja està treballant per a plantejar alternatives que puguen desembocar en la construcció d’una residència per a persones majors en el terme municipal, apunten des del consistori.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, ha explicat la importància d’esta iniciativa. “Creiem que és el moment de començar a perfilar el que serà una residència per a persones majors al nostre poble. Els nostres veïns més ancians es troben en centres de fora del nostre municipi i estimem que és moment de començar a treballar per a reunir a casa a totes eixes persones”.

“Treballarem per a fer realitat esta iniciativa que completaria el servei de centre de dia i el d’habitatges tutelats amb els quals ja comptem a Vilamarxant”, ha agregat el primer edil.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here