Vilamarxant s’adherix al Pla de Salut i a la Xarxa de Municipis per la Salut de la Comunitat

0
1407
Xarxa de Municipis per la Salut de la Comunitat

L’ajuntament de Vilamarxant s’ha adherit al IV Pla de Salut i a la Xarxa de Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana “XarxaSalut”, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

La regidora de Comunicació, Participació Ciutadana i Qualitat de Vilamarxant, Amparo García, va acudir divendres passat a una jornada de formació que va oferir la Direcció General de Salut Pública a la Ciutat Administrativa 9 d’octubre de València per a conéixer tots els detalls de XarxaSalut

La formació del personal, l’aclariment dels dubtes sobre el procés XarxaSalut, la presentació de les noves guies i l’establiment de vincles entre els participants van ser els objectius d’esta jornada.

En les pròximes setmanes, està prevista una reunió entre l’Ajuntament, les diferents associacions municipals i el centre de salut per a posar en marxa diferents activitats conjuntes en l’àmbit local.

La prescripció de la recepta esportiva com a resposta a diferents malalties des del centre de salut és un dels punts més importants que es tractaran en la futura reunió entre tots els implicats a Vilamarxant.

XarxaSalut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana adherits al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana amb el compromís de desenvolupar accions de promoció de salut local emmarcades en el pla.

La seua principal meta és establir un marc d’acció comú, exemples de bona pràctica i evidència científica per a facilitar el desenvolupament de la perspectiva de la salut en totes les polítiques en l’àmbit local en la Comunitat Valenciana, fomentant la participació activa i la reducció de les desigualtats.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí