Vilamarxant rep una subvenció de més de 150.000 euros per a contractar veïns desocupats amb almenys 30 anys


0
932
Vilamarxant
Àrea de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis.

L’ajuntament de Vilamarxant ha anunciat que ha rebut una subvenció per valor de 154.000 euros per a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys emmarcada en el Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2021.

Segons indiquen fonts municipals, esta ajuda, gestionada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Vilamarxant, serà de gran ajuda per a ajudar a les persones de 30 o més anys que estan buscant ocupació en el municipi.

El consistori ha assegurat que sol·licitarà en breu a Labora el llistat d’aturats d’edat superior als 30 anys, empadronats a Vilamarxant i en el perfil de demandant d’ocupació tinguen inscrites com a especialitat professional auxiliar administratiu, peó d’obra o oficial d’albanyileria, equivalent o superior.

Els interessats només hauran d’estar correctament inscrits com a demandants d’ocupació en el registre de Labora, revisar les seues especialitats professionals, perfil i dades personals. En unes setmanes l’oficina Labora de Llíria remetrà a l’Àrea de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, el llistat ordenat dels candidats per a procedir a la seua contractació, indiquen des del consistori.

«El contracte té una duració de 12 mesos i les seues activitats seran de recolzar a les labors administratives del consistori i al departament de conservació, obres i serveis».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here