Vilamarxant rebrà finançament per a un projecte europeu per a modernitzar el comerç local

CaixaBank - MyBox

0
4824
Vilamarxant
Un dels moments de la reunió.

L’ajuntament de Vilamarxant ha anunciat que rebrà finançament per a liderar per primera vegada un projecte europeu anomenat ECO SMART Local, valorat en 106.853,76 euros, que pretén modernitzar el comerç local i sostenible durant els pròxims mesos.

La fundació Biodiversitat ha concedit a Vilamarxant la subvenció del projecte ECO SMART Local a través de la línia Empleaverde Mejora, finançat pel Fons Social Europeu. El projecte ECO SMART Local cerca la transformació digital, modernització i creació de xarxes de comerç local i sostenible amb un import concedit per valor de 106.853,76 €, dels quals l’import del Fons Social Europeu (FSE) és de 70.254,14 € en el marc del programa EmpleaVerde 2020 de concessió de subvencions, indiquen fonts municipals.

Esta iniciativa, on col·laboren les Regidories d’Innovació i Promoció Econòmica, el Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria (CEI Túria) i l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant, asseguren des del consistori; oferirà formació en venda i transformació digital sostenible per a la modernització i millora dels negocis per a obtindre un impacte local i d’última milla, a més d’un assessorament individualitzat en el pla de sostenibilitat de cada establiment.

L’alcalde de Vilamarxant i responsable de l’àrea d’Innovació, Xavier Jorge, ha destacat la importància d’este projecte. “Serà la primera vegada que Vilamarxant lidere un projecte d’esta magnitud que permetrà importants millores en els negocis locals per a obtindre un impacte en el propi poble”.

Finalment, Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha valorat molt positivament esta línia europea. “El projecte ECO SMART oferirà unes eines de gran valor per al comerç local que ens permetrà aconseguir la digitalització del teixit comercial, així com la seua modernització en benefici de la ciutadania”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here