Vilamarxant instal·larà dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics gràcies a una subvenció

0
426
Ajuntament de Vilamarxant.

L’ajuntament de Vilamarxant ha obtingut una subvenció per al projecte d’instal·lació de dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics en el municipi de la comarca del Camp de Túria.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d’Economia Ssotenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit un total de 12.430,40 euros per a dur a terme esta actuació, que tindrà un cost total de 15.538 euros.

Ajuntament de Vilamarxant.

La corporació municipal ha obtingut la notificació d’esta subvenció després de la resolució dictada el passat 1 d’agost.

Víctor Sanchis, regidor de Desenvolupament Local de l’ajuntament de Vilamarxant, va indicar que el projecte per a la instal·lació de dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics suposa “la modernització de la nostra localitat cap a un futur més sostenible”.

“Estem compromesos amb el medi ambient i des de l’Ajuntament treballarem per a aconseguir un món millor. Este projecte, que ajudarà a fomentar la utilització de cotxes elèctrics en la nostra localitat, permetrà que els nostres veïns puguen carregar els seus vehicles de forma segura”, va concloure Sanchis.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here