Vilamarxant inicia les obres per als parcs canins que estaran finalitzats al febrer

0
1037
Parcs canins.

Vilamarxant va iniciar el passat dijous, 20 de desembre, les obres per a la realització de dos parcs canins en el terme municipal que donaran resposta a la petició ciutadana formulada en els processos participatius. El cost d’estos treballs serà de 35.000 euros.

Els llocs d’esplai dels gossos se situaran en la Zona de La Pea i en l’entrada del Camí de la Cosa. La finalització d’estos parcs, que comptaran amb 1.000 metres quadrats cadascun, està prevista per a principis del pròxim mes de febrer.

Aquestes noves zones per a mascotes comptaran amb bancs per als amos, fonts, papereres i amplis espais perquè els gossos puguen córrer, jugar i, en definitiva, gaudir en un recinte tancat, tal i com informen fonts municipals.

En el moment de la inauguració, l’ajuntament de Vilamarxant organitzarà uns cursos gratuïts per a l’educació canina amb l’objectiu d’ensenyar a fer un ús responsable de les instal·lacions.

Amparo Garcia, regidor de Participació ciutadana, va assegurar que estos parcs canins són una gran notícia per a Vilamarxant. “Estem molt contents de començar les obres per a donar resposta a una petició que ens va fer la ciutadania a través de les seues propostes en els processos participatius. Estem convençuts que seran unes instal·lacions molt útils per a la població i les seues mascotes”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí