Vilamarxant inicia el procés per a invertir 60.000 euros dels pressupostos participatius en 2020

0
1573

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’ajuntament de Vilamarxant ha posat en marxa una nova edició dels pressupostos participatius per a l’any 2020.

Gràcies a esta campanya de participació ciutadana, les persones majors de 16 anys empadronades a Vilamarxant o les entitats ciutadanes poden presentar les seues propostes i decidir en quins projectes s’inverteix la partida de 60.000 euros d’inversions del pressupost municipal de 2020.

Ajuntament de Vilamarxant.

Del 18 de març a l’1 d’abril, es podran presentar les propostes que permetran millorar Vilamarxant i la qualitat de vida de les veïnes i veïns del municipi.

El pròxim 21 d’abril, el fòrum de l’Agenda 21 revisarà les propostes i farà una primera preselecció perquè, posteriorment, els tècnics municipals les revisen.

Després de l’anàlisi dels tècnics, que es realitzarà del 5 d’abril a l’1 de maig, les propostes seleccionades tornaran a l’Agenda 21. Serà el 30 d’abril quan es presenten les propostes seleccionades i es revisen en la reunió de l’Agenda 21.

Del 6 al 15 de maig, la ciutadania mostrarà les seues preferències, ja que s’obrirà la votació de les propostes en els diferents canals de participació que posa l’Ajuntament de Vilamarxant.

Finalment, les propostes guanyadores seran presentades el pròxim 23 de maig en l’Agenda 21.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here