Vilamarxant i Sanitat acorden millores per al Centre de Salut

0
690
Un dels moments de la reunió.

L’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos, ha mantingut una reunió al Centre de Salut amb Amparo Sánchez, directora d’Atenció Primària del departament de salut Arnau de Vilanova-Llíria; amb Carlos Herrero, director d’Infermeria del mateix departament; i amb Fernando Seguí, coordinador del Centre de Salut de Vilamarxant.

Ha sigut una cita per avaluar la situación del servei sanitari local, per analitzar les necessitats dels veïns que fan ús d’ell i per acordar mesures de col·laboració entre les dos administracions.

Un dels punts tractats ha sigut la millora que ha suposat que el centre compte amb atenció per les vesprades des de l’any passat. Este servei tornarà a donar-se de forma continuada el pròxim dilluns, 18 de setembre. En relació a esta qüestió, s’ha plantejat la possibilitat d’ampliar esta atenció i que els usuaris puguen rebre la consulta del seu metge de capçalera o pediatra de vesprada setmanalment, en lloc de cada 15 dies que és la freqüència actual.

A més, el tractament pediàtric millorarà a tota la comarca i, per tant serà també un avantatge per als veïns de Vilamarxant, ja que està previst que s’habilite el servei d’emergències de pediatria a l’Hospital Comarcal de Llíria el pròxim mes de desembre.

També s’han acordat mecanismes per tal de millorar la col·laboració entre la Policia Local i els facultatius en servei d’emergències. L’objectiu és que la coordinació siga òptima quan la policía intervinga per facilitar un trasllat o la localització d’un malalt.

L’alcalde, Jesús Montesinos, ha destacat que “ha sigut una reunió necessària per analitzar la situació actual del servei sanitari que hi ha al poble. Les dos administracions continuarem en contacte i mantenint reunions periòdiques per concretar les possibilitats de millora que s’han apuntat i que el Centre de Salut continue ampliant els seus serveis per adaptar-se cada vegada millor a les necessitats dels nostres veïns”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here