Vilamarxant i la Mancomunitat Camp de Túria treballen per a millorar les vies de comunicació en benefici de les empreses i demandants d’ocupació

0
904
Vilamarxant
Un dels moments de la reunió.

Víctor Sanchis i Xavier Jorge, regidors de Promoció Econòmica i Innovació de l’ajuntament de Vilamarxant, van mantindre una reunió de treball amb la Mancomunitat Camp de Túria, representada per Amparo Vidal, Carmen Ruiz i Chelo Herráez, per a millorar els canals de comunicació en benefici dels demandants d’ocupació i de les empreses ofertants de treball.

L’objectiu final s’emmarca dins d’un projecte innovador d’automatització i gestió d’ofertes i demandes que l’ajuntament de Vilamarxant està elaborant per a ajudar els ciutadans a trobar treball d’una forma ràpida i a les empreses a localitzar els millors perfils per a exercir la seua activitat.

Per a això, es definirà i crearà una landing d’ocupació municipal per a Vilamarxant dins de ‘Gestionándote’ de la Mancomunitat. D’esta forma, les empreses i els sol·licitants d’ocupació registraran les seues ofertes i sol·licituds des d’una pàgina municipal en la base de dades de la Mancomunitat.

L’èxit del portal “Vilamarxant t’Ocupa” ha provocat que s’implemente un nou protocol de comunicació entre la Mancomunitat i el consistori per a gestionar la gran quantitat de currículums que arriben.

Per a dur a terme estos treballs es plasmarà un pla d’unificació de les Bases de dades de la Mancomunitat i l’Ajuntament per a ser precisos en la selecció de demandants d’ocupació per a les ofertes que arriben.

Finalment, caldrà que el personal municipal accedisca a les ofertes i demandes de treball de la Mancomunitat i, per este motiu, s’està treballant en la signatura dels acords de cessió de competències i drets sobre les dades.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here