Vilamarxant finalitza els treballs de manteniment i millora a la piscina i camp de futbol

0
1139
Piscina municipal Vilamarxant.

L’ajuntament de Vilamarxant ha dut a terme diferents treballs de condicionament, manteniment i millora a les instal·lacions esportives municipals.

La piscina municipal obria este passat dimarts, 19 de setembre, de nou les seues portes, després de la parada tècnica que va començar el passat 29 d’agost. Des d’eixe moment, s’han dut a terme diferents accions per assegurar el correcte funcionament d’este espai esportiu.

Amb una inversió de 6.981 euros, s’ha estat treballant en el rejuntat del got i en la reposició de part del gres. També s’han substituït les reixetes de fons i s’han soldat les argolles dels suros.

Pel que fa a les platges (la zona antilliscant que envolta la piscina), s’han sanejat i desinfectat, s’han tornat a rejuntar les rajoles, s’han reparat les toberes de climatització i s’ha reposat la reixeta de sanejament. Per últim, s’han fet actuacions pel manteniment general i posada a punt dels equips tèrmics.

Amb estes millores completades, la piscina ha tornat a obrir per al bany lliure en el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 15 a 22 h; i dissabtes i diumenges de 10 a 14 h.  Els cursets de natació i altres activitats aquàtiques es reprendran dilluns, 2 d’octubre. Mentrestant, els interessats poden fer les inscripcions a la recepció. També estan obertes les inscripcions per al gimnàs, que està funcionant amb normalitat, en horari de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 15 a 22 h, i dissabtes de 10 a 14 h.

També durant l’estiu s’ha actuat al camp de futbol que presenta un aspecte millorat i renovat. En total, s’ha fet una inversió de 57.810 euros per millorar la confortabilitat, seguretat i accessibilitat en estes instal·lacions.  El més visible està en les graderies, on s’han substituït els seients antics per 300 de nous. També s’han fet noves escales d’accés, seguint en els dos casos les normes marcades d’accessibilitat. A més, s’ha repintat la graderia, s’han instal·lat reixetes de ventilació i s’ha fet una reparació general de tots els desperfectes. A la coberta, s’han sanejat les corrosions i s’ha repintar tota l’estructura metàl·lica.

En el terreny de joc, s’han dut a terme els treballs anuals de manteniment de la gespa, s’han solucionat els desperfectes i s’han adquirit quatre banderoles de córner.

Pel que fa als voltants del camp, s’ha lluït i pintat el mur perimetral i s’ha fet la pavimentació del fons oest.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here