Vilamarxant destina més de 88.700 euros en les ajudes al comerç i professionals per a pal·liar els efectes de la COVID-19

0
1765

Un total de 81 negocis de Vilamarxant han sigut els beneficiaris de les ajudes al comerç i professionals de l’Ajuntament per a pal·liar els efectes de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Segons informen fonts municipals, divendres passat, 20 de novembre, es va fer pública la llista amb els negocis que es beneficiaran d’estes ajudes en les quals la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, ha invertit 88.703,92 euros.

Ajuntament de Vilamarxant.

“Esta és la primera ocasió en la qual es destina una subvenció d’estes característiques i calat als comerços de Vilamarxant i que permetrà frenar les conseqüències derivades de la crisi sanitària que està vivint la societat”, assenyalen les mateixes fonts.

Els comerços beneficiats, que rebran de manera immediata les ajudes concedides, “podran presentar les factures justificatives de les despeses deduïbles en les bases fins a aconseguir l’import de 1.000 euros abans del 16 de desembre del present any”.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant, ha valorat “positivament el treball realitzat i que s’ha materialitzat en la creació d’estes subvencions per primera vegada en la història de l’administració local”.

“Estem molt contents d’haver fet efectives estes ajudes en un breu espai de temps per a ajudar als negocis de la localitat que més ho necessiten. Sabem el moment que estan passant i volem posar el nostre granet d’arena per a fer que seguisquen amb la seua activitat al nostre poble”, ha explicat Sanchis.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here