Vilamarxant crea un nou portal d’ocupació per a ajudar els seus veïns a trobar treball

0
351
Vilamarxant
Vilamarxant t'Ocupa.

L’ajuntament de Vilamarxant ha creat un nou portal d’ocupació per a ajudar les persones de la localitat a trobar treball d’una forma més ràpida i senzilla que fins hui.

El nou portal és una iniciativa promoguda per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local i les Regidories de Promoció Econòmica, Innovació i Comunicació, dirigides per Víctor Sanchis i Xavier Jorge, respectivament.

Esta iniciativa s’enquadra dins d’un ambiciós projecte que s’anirà implementant durant el present any i que ajudarà a aconseguir ocupació als veïns i veïnes de Vilamarxant.

“Sabem que les xarxes socials s’han convertit en una eina fonamental per a la cerca d’ocupació i a Vilamarxant treballarem perquè els nostres veïns i veïnes puguen aconseguir el seu objectiu de forma ràpida”, va explicar Xavier Jorge, primer tinent d’alcalde del municipi de Camp de Túria.

“Escoltem als nostres veïns i sabem que l’ocupació és una de les seues grans preocupacions. I, amb este nou portal, tractarem de facilitar el treball als demandants d’ocupsció de la nostra localitat”, va acabar Jorge.

Victor Sanchis, regidor de Promoció econòmica de Vilamarxant, va posar l’accent en la importància de donar resposta a les necessitats de la població. “Des de l’Ajuntament treballem perquè els nostres veïns puguen entrar o tornar al mercat laboral i tindre un treball”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here