Vilamarxant es concentra amb l’objectiu de llançar un missatge per educar en igualtat i respecte

0
645
Un dels moments de la concretació.

Els veïns de Vilamarxant han assistit a la lectura d’un manifest i a un minut de silenci com a mostra de condemna a les morts per violència masclista.

Una representació del professorat de l’Escola d’Adults de Vilamarxant ha preparat i llegit el manifest de denúncia contra este greu problema social. S’ha incidit en la necessitat d’educar en igualtat i respecte i en transmetre estos valors a persones de qualsevol edat.

Amb les seues paraules, les dos mestres de l’EPA han llançat també un missatge per conscienciar a la gent a l’hora de denunciar els fets. Així, han remarcat que “és intolerable tancar els ulls davant els casos de violència de gènere a casa, en l’escola o en el carrer. Sempre cal denunciar”.

En el manifest també es reconeix que “l’educació ha de recórrer un llarg camí per formar a homes i dones en la tolerància i el respecte”, però cal que eixe camí avance el més ràpid possile i això únicament pot aconseguir-se “amb el diàleg i el debat com a vehicles sensibilitzadors, amb el respecte i amb la tolerància zero amb totes aquelles conductes o manifestacions que suposen violència de gènere”.

Per últim, el text destaca que “per aconseguir un ensenyament just i igualitari, és necessari reforçar la formació de tota la comunitat educativa”.

Esta concentració de condemna té lloc l’últim dijous de cada mes a l’avinguda Dos de Maig. Es tracta d’una iniciativa que va ser aprovada, per unanimitat, per totes les forces polítiques amb representació municipal el passat mes de novembre de 2015.

Cal recordar a la población que davant qualsevol cas de violència de gènere, és necessari telefonar al 016, és gratuït, anònim i no deixa rastre a la factura.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Llíria participa en la Amsterdam Drone Week

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here