Vilamarxant assumeix la presidència de l’Associació de Municipis Vinculats a la Immediata

0
246
Vilamarxant
Associació de Municipis Vinculats a la Immediata.

Vilamarxant va assumir la setmana passada la presidència de l’Associació de Municipis Vinculats a la Immediata, una línia de trinxeres de la Guerra Civil que va des del Puig fins a Les Rodanes de Vilamarxant.

Xavier Jorge, primer tinent d’alcalde de Vilamarxant i regidor responsable de l’àrea de Turisme, va ser el representant de la localitat del Camp de Túria que va rebre la presidència de l’associació de mans de Riba-roja del Túria, municipi en el qual es va celebrar l’assemblea.

El regidor de Turisme de Vilamarxant, durant la seua intervenció, va posar l’accent en la necessitat de despolititzar totes les restes patrimonials vinculades a la Immediata que en el seu moment van dividir als ciutadans. “Aquestes restes han de servir-nos per a unir i no dividir”, va indicar Jorge.

Així mateix, va comentar que és important revisar tots els temes relatius a les trinxeres i refugis com un bé patrimonial, però també com un recurs turístic per a posar en valor estes restes.

Respecte a Vilamarxant, Xavier Jorge va indicar que la localitat que representa ha treballat molt en aquesta línia i que continuarà fent-ho durant esta nova legislatura.

“Vilamarxant té netes i en bones condicions les trinxeres perquè puguen ser documentades i visitades, ja que han sigut integrades en la Ruta PR-175, que recorre tot el paratge dels Rodanes”, va indicar.

Finalment, el primer tinent d’alcalde de Vilamarxant va avançar que, gràcies als pressupostos participatius, s’obrirà el refugi de la Replaça per a estudiar les restes i documentar-les en el catàleg municipal.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here