Vilamarxant aprova per unanimitat sumar-se a la xarxa de municipis per a lluitar contra la violència de gènere

0
200
Vilamarxant
Un dels moments del ple.

Tots els grups polítics que integren el ple de l’ajuntament de Vilamarxant van aprovar per unanimitat sumar-se a la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere.

Els representants del Partit Popular, PSPV, Ciudadanos i Compromís van votar a favor de sumar-se a esta iniciativa de la Diputació de València que busca el treball coordinat entre els ens locals per a acabar amb esta xacra que afecta a la societat en la qual vivim.

Elena Cortell, regidora d’Educació, Benestar Social, Polítiques d’Igualtat i Sanitat, va exposar durant l’últim ple, celebrat el passat dijous, els motius pels quals és fonamental adherir-se a esta xarxa de municipis.

Es pretén aconseguir una acció eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones, així com possibilitar una acció coordinada i transversal que assegure una resposta eficaç, ràpida i homogènia.

Amb la inclusió en la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere, Vilamarxant realitzarà enguany labors específiques de formació i sensibilització.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here