Vilamarxant aprova el tancament temporal de camins rurals per a evitar el robatori de les collites dels agricultors


0
990
Un dels moments de la sessió plenària.

L’ajuntament de Vilamarxant va aprovar en sessió plenària el reglament que regula el tancament dels camins rurals per a protegir les collites dels agricultors davant possibles robatoris.

Els vots favorables de l’equip de govern i dels regidors del Partit Popular van permetre donar viabilitat a aquesta mesura que regularà el tancament de camins de propietat pública i que salvaguardarà les collites dels agricultors per a evitar els robatoris que s’han produït en les últimes campanyes.

El tancament dels camins serà de caràcter temporal i només s’estableix que es produïsca amb un mes d’antelació a la recollida de la producció. D’esta forma, l’ajuntament de Vilamarxant dóna resposta a una petició expressa dels afectats plantejada en el Consell Agrari, que sol·licitava una mesura per a evitar les pèrdues produïdes pels robatoris.

El regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Vilamarxant, Eliseo Sanz, va explicar que esta actuació es va utilitzar en el tram final de l’última campanya amb molt bons resultats.

“De forma extraordinària es va permetre el tancament de camins rurals l’any passat i els resultats van ser bons. Després de la consulta amb la policia i els agricultors, hem cregut oportú utilitzar esta mesura per a cuidar les collites”, va dir Sanz.

“El tancament dels camins amb cadenes i portes metàl·liques servirà per a ajudar al fet que els nostres agricultors tinguen fora de perill les seues produccions després d’una llarga temporada de treball”, va concloure el regidor.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here