Vilamarxant adquireix un equip de mesurament per a vigilar les molèsties sonores generades per vehicles o habitatges


0
2380
Vilamarxant
Un dels moments de la formació.

L’ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Seguretat i Emergències, ha anunciat l’adquisició d’un equip sonòmetre per a tindre una solució tècnica que permeta mesurar el soroll de vehicles o habitatges i garantir el descans dels veïns de la localitat del Camp de Túria.

Amb esta adquisició, segons informen fonts municipals, els equips municipals tindran una eina per a controlar el soroll que es produeix en diferents situacions en el municipi i així donar resposta a les queixes veïnals respecte al soroll que es genera en situacions molt concretes.

Els membres de la Policia Local així com el personal de les àrees de medi ambient, urbanisme o industrial han rebut formació per al bon ús d’este dispositiu que ajudarà a evitar les molèsties veïnals.

El regidor de Seguretat i Emergències, Ciro Ferrer, ha explicat la importància d’este nou equip de mesurament sonor. “El sonòmetre ens permetrà mesurar el soroll generat per veïns o en habitatges per a actuar si és necessari i així garantir el descans dels veïns de la zona”.

“Volem que la nostra ciutadania disfrute d’un municipi on poder descansar, viure i disfrutar. Per això, este equip de mesurament serà fonamental per al personal de la Policia Local i els tècnics municipals per a gestionar els possibles problemes generats pels sorolls que es provoquen en el nostre dia a dia”, ha afegit Ferrer.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here