Vila Gadea d’Altea albergarà el Centre d’Interpretació de Carmelina Sánchez-Cutillas

0
3672
Altea
Un dels moments de la visita.

La directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Margarida Castellano, visitava les instal·lacions de Vila Gadea després de mantenir una reunió de treball per a materialitzar la ubicació del Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas en este lloc del municipi. Durant la visita, Castellano va estar acompanyada per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; i les edils d’Educació i Cultura, Vicenta Pérez i Aurora Serrat.

Amb el Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas a Altea, l’escriptora valenciana es converteix en la primera dona a tenir un centre d’estes característiques, que té per objecte la divulgació de la seua obra i la difusió de materials pedagògics al voltant d’una dona rebel que va trencar motlles i a la qual hui es reivindica. «Esta iniciativa servirà per donar a conèixer al públic en general i a l’alumnat en particular la figura destacada de l’autora alteana», segons indiquen fonts municipals.

«El centre Carmelina Sánchez-Cutillas serà una realitat gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant; el director, Joan Borja, també era present en el dia d’ahir. A la visita i reunió de treball li seguirà en poques setmanes la signatura de conveni de les esmentades institucions que permetrà l’obertura del Centre d’Interpretació», assenyalen les mateixes fonts.

Com indicava l’alcalde, “este projecte ens permetrà continuar amb l’aposta per la gestió cultural i convertir-nos en l’eix centralitzador entre Alacant i València”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here