VÍDEO: El porter juvenil de l’Ontinyent CF, heroi en la tanda de penals, mentre es casava el titular

0
995
Iván Vallés, celebrant l'ascens de l'Ontinyent CF

Iván Vallés, porter reserva de l’Ontinyent, de 19 anys, va haver de disputar el partit perquè el titular, Raúl Poveda, es casava el passat cap de setmana

El dos penals aturats en la tanda de penes màximes van convertir a Iván Vallés, porter suplent de l’Ontinyent CF, en un dels herois més destacats del partit que va portar a l’equip del Clariano de nou a Segona B.

Este heroi inesperat va aconseguir este protagonismes de rebot, perquè el porter titular de l’equip, Raúl Poveda, no va poder anar a Vitòria a disputar el partit clau contra l’Alabès B, perquè era la data que va fixar per a la seua boda.

Iván Vallés va aturar el primer i tercer penal llançat per l’Alabés B, i quan José Antonio Soler va marcar el quart penal de l’equip blanc-i-negre no va caldre acabar la tanda de penals que es va quedar en un definitiu 2-4, després de que els vitorians aconseguiren remuntar el 3-0 d’Ontinyent, i en la pròrroga el 3-3 del global de l’eliminatòria no tinguera cap gol més.

A continuació es pot veure el vídeo de la tanda de penals entre l’Ontinyent CF i l’Alabés B:

L’anècdota va ser recordada fins i tot pel mateix compte oficial de l’Ontinyent CF de tuiter, així com també va tindre resposta del mateix Raúl Poveda, porter que va felicitar des de la distància al seu equip.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here