VÍDEO: Explosions en un camió carregat amb pintura i dissolvent que crema durant més de 12 hores a l’A-7

0
748
Imatge de l'incendi del camió a l'A-7 al seu pas per Alberic.

L’incendi s’ha produït sobre les 5h de la matinada i els treballs dels bombers s’han prolongat fins prop de les 17h de la vesprada

Efectius de bombers han treballat durant més de 12 hores per a sufocar l’incendi amb explosions d’un camió carregat amb pintura i dissolvent en l’A-7 i retornar la carretera a la normalitat.

L’incendi s’ha produït sobre les 5h de la matinada, quan a l’altura d’Alberic s’ha incendiat el remolc d’un camió que transportava mercaderies perilloses, en concret pintures i dissolvents, que han fet els treballs d’extinció molt costosos per la seua alta inflamabilitat, segons ha relatat el Consorci Provincial de Bombers de València.

Fins a sis dotacions de bombers i diversos comandaments del Consorci s’han mobilitzat a la zona i els treballs s’han prolongat fins prop de les 17h de la vesprada. Posteriorment, Guàrdia Civil i manteniment de carreteres s’han quedat restablint la normalitat a la carretera, que ha romàs tallada durant la major part de la jornada en sentit de La Font de la Figuera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here