VÍDEO: Ciudadanos acusa d’inacció al govern d’Alzira davant les denúncies de carreres il·legals de motos

0
658
Imatge d'una de les carreres il·legals denunciades a Alzira

Vidal: «Els veïns estan cansats de denunciar estes competicions perquè suposen un greu perill i generen molèsties durant el període de descans»

El portaveu de Ciudadanos (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha criticat «la falta d’acuacions davant les carreres il·legals que se celebren al casc urbà d’Alzira». Vidal ha explicat que «els veïns de l’entorn de Gran Via de la Comunitat Valenciana estan cansats de denunciar estes competicions perquè suposen un greu perill i generen molèsties durant el període de descans».

En la mateixa línia, Vidal ha recordat que «els residents d’algunes urbanitzacions d’Alzira també manifesten les seues queixes per l’ús inadequat que alguns joves fan dels seus carrers». «La ciutadania demana major presència policial i la imposició de les sancions pertinents si cal», ha destacat el representant de Ciudadanos.

D’altra banda, Vidal ha assenyalat que «hi ha proves gràfiques preses pels mateixos afectats i que demostren que este és un problema que cal solucionar». A continuació es pot veure el vídeo divulgat per Ciudadanos com a mostra d’estes carreres il·legals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí