VÍDEO: 16 detinguts a Sagunt en una operació contra el tràfic de drogues

0
5443
Imatge de l'operació contra el narcotràfic a Sagunt

La Policia Nacional ha realitzat 16 registres domiciliaris a Sagunt, Nàquera, Faura i Canet d’En Berenger, i 10 dels detinguts tenen antecedents policials

La Policia Nacional ha desmantellat una organització a Sagunt dedicada al tràfic d’estupefaents i ha detingut a 16 persones, sis dones i deu homes d’entre 29 i 72 anys. Els agents van realitzar 16 registres en domicilis i negocis on van intervenir més de dos quilos de, pel que sembla cocaïna, 845 grams de, pel que sembla haixix, 30.000 euros, quatre vehicles, 50 telèfons mòbils, dos matxets, una escopeta, munició i útils per a la manipulació de les substàncies.

Les recerques es van iniciar en el mes de maig en tenir coneixement els policies que una persona poguera dedicar-se a la venda i distribució de cocaïna a Sagunt, esbrinant que no solament actuava realitzant simples vendes a consumidors, sinó que la seua activitat se centrava a proveir a altres possibles traficants.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que la seua activitat no es realitzava de forma aïllada, sinó que pertanyia a una organització amb ramificacions a Sagunt i diverses localitats pròximes com Canet d’En Berenguer o Faura.

Continuant amb les perquisicions, els investigadors van esbrinar la identitat de la resta dels membres de l’organització i l’estructura de la mateixa, així com els diferents punts de venda utilitzats com un bar a Sagunt i els domicilis per a emmagatzemar el gruix de la droga.

En l’operació han intervingut agents de les brigades de Policia Judicial i Seguretat Ciutadana de Sagunt, Policia Judicial de València, G.O.I.S., O.P.R. i Guies Canins.

Els detinguts, deu d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here