VidaNova Parc, el major parc inaugurat en 2018 a Espanya, obrirà en Sagunt la pròxima setmana

0
1612
Imatge virtual de VidaNova Parc a Sagunt

Prop de 40 establiments, entre els que estan Decathlon, Leroy Merlin o Yelmo Cines esperen rebre al voltant de 6 milions de visitants

El pròxim 27 de setembre tindrà lloc a Sagunt la que es considera la major obertura en parcs comercials a Espanya en 2018. El complex VidaNova Parc, que comptarà amb prop de 40 marques al parc comercial, preveu 6 milions de visitants entre veïns de la ciutat, de les localitats properes, i també els turistes.

Els operadors estan distribuïts en els més de 45.000 m² de superfície bruta alquilable amb els quals explica el complex, que ocupa un total de 120.000 m², entre els quals s’inclou un aparcament per a uns 2.350 vehicles.

El Parc Comercial VidaNova Parc obri la setmana vinent després de 2 anys d’obres i amb una inversió per part de LAR España en el projecte de prop de 50 milions d’euros. A aquesta quantitat, cal sumar altres 40 milions que invertiran els operadors del parc comercial. En total es calcula que es generaran un total de 1.200 llocs de treball

VidaNova Parc inclourà marques comercials com Leroy Merlin, Decathlon, C&A, Worten, Urban Planet, Yelmo Cinemes, Norauto, Fifty Factory, Conforama, Casa i Más y Más. Aquesta oferta completa en esport, bricolatge, moda, entreteniment i oci és única en la zona i a ella se sumisca la proposta gastronòmica amb restauradores com a Grup Vips (Ginos i Vips Smart), Burger King, KFC, Lizarrán, Volapié i Pans & Company, entre uns altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here