Vicente Aznar escollit per unanimitat com a president de l’empresarial tèxtil ATEVAL

0
781
Vicete Aznar
Vicente Aznar, nou president d'ATEVAL

Vicente Aznar ha estat escollit hui com a nou president de l’Associació d’Empresais Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL) per unanimitat de la Junta General. Aznar, president del Grupo Aznar Textil, també és profesor mercantil i té una «ampla experiència en l’associacionisme empresarial» segons s’afirma des d’ATEVAL. A més a més des de fa un any també és president de l’Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX), conseller de l’Escola de Negocis de la Fundacio ESTEMA, membre de l’Institut d’Empresa Familiar Valenciana, component del Comité Executiu de la Confederació Empresarial Valenciana i membre de la Junta Rectora de la Casa de la Caritat de València.

Vicenta Aznar va ser durant molts anys representant del Comité Organitzador de Fira València i, per una altra banda, fundador i president del grup Ethica-Tex, format actualment per 28 empreses associades a ATEVAL i que té com a finalitat la de vetlar per la protecció de la prosperitat intel·lectual industrial i les pràctiques de Fair Trade. L’empresa d’Aznar, dedicada al tèxtil-llar, té la seua seu social a Paterna i diferents plantes industrials  a la província de València.

En el seu discurs d’acceptació del càrrec el nou president d’ATEVAL ha realitzat un anàlisi de la situació que travessa el sector tèxtil afirmant que «com a conseqüència de la globalització, les ja tradicionals tensions que viu el sector tèxtil s’ha agravat de forma notabilíssima i es reforcen amb la crisi financera i econòmica que patim».

Esta situació, segons Aznar, obliga a plantejar-se el repte de millorar la competitivitat de les empreses tèxtils valencianes en tots els àmbits. D’esta forma el nou president d’ATEVAL afirma que per aconseguir esta meta ha presentat un pla estratègic que ha estat aprovat prèviament pel Comité Executiu de l’Associació i que  en paraules d’Aznar suposa «un equilibri entre objectius de millora i objectius innovadors; entre la recerca de l’excel·lència en el disseny i la gestió dels serveis d’ATEVAL i el bon govern de l’associació com a instrument del sector, alhora que propugna una major eficàcia en la nostra interlocució amb les Administracions Públiques, la resta d’agents econòmics i socials i el conjunt de la societat». Este pla estratègic també ha obtingut el suport de la Junta General.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí