Vicent Xavier Vila es presenta a les primàries de Compromís per Ontinyent i competirà amb Nico Calabuig

0
1328
Vicent Xavier Vila i Nicolau Calabuig

L’actual portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent disputarà a Nicolau Calabuig, portaveu comarcal de la coalició, el cap de cartell a l’alcaldia de la capital de la Vall d’Albaida

El regidor de Compromís per Ontinyent, Vicent Xavier Vila, ha anunciat que es presenta a les primàries per encapçalar la llista de la coalició a Ontinyent. Amb este anunci ja són dos candidats, Vila i Nicolau Calabuig, els que opten com a candidata a l’alcaldia d’Ontinyent per Compromís.

En el seu anunci Vicent Xavier Vila ha afirmat que compta, entre d’altres, amb els avals de Joan Gilabert, Lidia Chafer, Pep Alfonso, Cristina Belda, Evarist Beneyto, Manel Alberca, Cristina García i Fran Quesada, a més de Neus Penadés, Jose Vte Belda, David Gironés o Jordi Belda.

D’una altra banda Vila ha destacat la seua experiència als òrgans de Compromís, també a la gestió del govern d’Ontinyent en la darrera legislatura i el darrer any com a portaveu en la oposició.

Competirà així amb Nicolau Calabuig, portaveu comarcal de Compromís, qui va anunciar la seua candidatura el passat mes de novembre. Calabuit va presentar la seua candidatura comptant amb el suport de persones com Miquel Àngel Múrcia, Paloma Alberola, Josep Sanchis, Gonzalo Borredà.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí