Vicent Gomar tornarà a ser el candidat del PSPV a la Pobla del Duc i aspirarà a un segon mandat

0
708
Vicent Gomar, alcalde de la Pobla del Duc
Vicent Gomar, alcalde de la Pobla del Duc

L’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar (PSPV) serà el candidat de la seua formació a renovar en el càrrec al capdavant del consistori. Gomar ha destacat que “en el pitjor moment, els socialistes hem donat el millor de nosaltres per a traure avant l’Ajuntament, i el resultat solament es pot valorar com a èxit, ja que la població està immersa en un procés de recuperació palpable i en el qual volem seguir treballant”, assenyalava.

En aquest sentit, Gomar, que encapçala una renovada llista que difondrà un programa “il·lusionant” del que avançava que “va a seguir apostant per la gestió pública dels serveis essencials, en condicions tan treballades com la renovada gestió del servei d’aigües; així com el suport a les empreses, comerciants i creació d’ocupació en qualsevol sector; i un no rotund i sense pal·liatius a la implantació en el municipi de la planta de residus animals”, destacava.

Pel que fa a la gestió econòmica, el candidat recordava que “la maniobrabilitat ve determinada pel Pla d’Ajust en el qual ens trobem per a molts anys, obligat per la nefasta gestió del PP en el període anterior. Però després dels canvis realitzats en positiu, i amb 4 anys d’experiència, podem assegurar que la situació només pot millorar si els veïns i veïnes de la Pobla ens atorguen de nou la seua confiança”, explicava.

Un govern pròxim al ciutadà, en constant contacte amb les associacions locals i mantenint trobades de treball amb els diversos col·lectius, és una de les claus per a aconseguir “que empatia i simpatia hagen reemplaçat en l’Ajuntament la crispació i la incoherència de temps passats”, expliquen des del PSPV.

“Un Ajuntament ha d’estar sempre a la disposició dels veïns i donar la cara davant qualsevol problema per a tractar de donar solució, ha de comprendre a les persones i posar-se en el seu lloc independentment si comparteix o no la seua forma de veure les coses. Així és com s’ha treballat a la Pobla del Duc i així és com volem seguir treballant amb Vicent Gomar al capdavant per altres 4 anys”, conclouen els socialistes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí