Vicent Gomar (PSPV): «mentre jo siga l’alcalde de la Pobla del Duc no es farà la planta de residus animals»

0
771
Imatge de la candidatura del PSPV
Imatge de la candidatura del PSPV

“Mentre jo siga alcalde a la Pobla no es farà la planta de residus animals”. Amb aquesta declaració d’intencions, l’alcalde de la Pobla del Duc i candidat del PSPV a la reelecció, Vicent Gomar, ha deixat clar un dels seus compromisos per a la propera legislatura.

Aquesta afirmació la realitzava a un recent debat amb el candidat del PP local, Natalio Navarro, qui defensava la planta escudant-se en els “informes favorables” de la Conselleria, tot i no referir-se ni als informes municipals ni als processos judicials en que es troba una planta “que perjudica l’economia local, l’agricultura, que els veïns no volen i contra la que anem a seguir lluitant”, es reafermava Vicent Gomar durant el recent acte de presentació de la llista electoral que encapçala.

Llista electoral

El candidat socialista també ha presentat la candidatura socialista afirmant que està integrada per 16 persones entre els que hi ha gent amb experiència en gestió municipal, com el propi alcalde, la número dos, Mari Carmen Català (actual regidora d’Educació, Dona, Joventut, Benestar Social i Sanitat) o Jordi Bravo (regidor d’Hisenda, Urbanisme, Cultura i Via Pública els últims quatre anys). Junt a ells apareixen cares noves i joves com les de Nadia Bataller i Daniel Martí, de 27 i 25 anys, “gent nova i jove amb ganes de tirar endavant, i sumar-se a un projecte seriós i implicat que seguirà donant-ho tot perquè els veïns no paguen el forat econòmic generat per Natalio Navarro”, destacaven els socialistes.

La llista continua amb Esteve Climent, Guillermo García, Ángela García, Roberto Fayos, Vicent Fayos i Susana Ferrer, amb cinc persones més com a suplents.

A la presentació, esta llista era recolzada pels socialistes d’altres localitats veïnes, com el Secretari General dels socialistes de la comarca i candidat a renovar a l’alcaldia d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui manifestava que “és moment de castigar a aquells que han malbaratat els recursos de tots, a polítics irresponsables com els membres del Partit Popular que han dut a la ruïna les nostres administracions, és moment de premiar als polítics honestos i decidits com l’alcalde de la Pobla, que ha treballat molt per resoldre la desastrosa situació que es va trobar a l’Ajuntament i que ha mostrat una valentia impressionant a la seua lluita contra la planta de residus que el PP vol instal·lar ací contra la voluntat dels veïns”, destacava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí