Vicent Gomar es felicita per haver obtingut el millor resultat electoral del PSPV a la Pobla del Duc

0
642
Vicent Gomar votant en les eleccions de diumenge
Vicent Gomar votant en les eleccions de diumenge

Amb 935 sufragis que suposa un 56% dels vots emesos, Vicent Gomar ha obtingut el millor resultat dels socialistes a tota la història democràtica de la Pobla del Duc. Uns comicis als que apunta que “han hagut maniobres polítiques per part d’altres formacions, però la gent ha entès que hem gestionat amb l’honradesa i el trellat que la Pobla necessitava, i els agraïm aquest suport majoritari al que anem a respondre amb treball, treball i treball”, destacava.

El reelegit alcalde de la Pobla del Duc reafirmava novament el seu compromís per seguir encapçalant la lluita contra la planta de residus animals, una infrastructura “que perjudica l’economia local i l’agricultura, que els veïns no volen, que afecta també a la resta de la nostra comarca i contra la que no anem a cedir ni un mil·límetre pel bé de la Pobla del Duc i de la Vall d’Albaida”.

Entre les línies de treball per al nou període, Gomar avançava que, “a més del no rotund i sense pal·liatius a la planta de residus animals”, els socialistes “seguirem apostant per la gestió pública dels serveis essencials, en condicions tan treballades com la renovada gestió del servei d’aigües; així com el suport a les empreses, comerciants i creació d’ocupació en qualsevol sector”.

Pel que fa a la gestió econòmica, el candidat recordava que «la maniobrabilitat ve determinada pel Pla d’Ajust en què ens trobem per a molts anys, obligat per la nefasta gestió del PP en el període anterior. Però després dels canvis realitzats en positiu, i amb 4 anys d’experiència,i amb un equip renovat, anem a seguir remuntant la situació”. L’alcalde també es comprometia a seguir apostant per un govern proper al ciutadà, en constant contacte amb les associacions locals i lluny de la crispació i la incoherència de temps passats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí