Veïns i simpatitzants de l’ex-alcaldessa d’Aielo de Malferit organitzen un acte de suport

0
981
Cristina Mira
L'ex-alcaldessa d'Aielo de Malferit, Cristina Mira

Ahir diven divendres dia 27 de novembre, es va celebrar un acte en el que van particiapr familiars i amics de l’ex-alcaldessa d’Aielo de Malferit, la socialista Cristina Mira, per a mostrar «la disconformitat i la indiganació per el procediment que l’Ajuntament està fent contra l’ex-alcaldessa i la seua família» segons s’apuntava en un comunicat.

D’esta forma expliquen que «després de cinc anys de persecució i davant de les últimes actuacions que ha pres l’alcalde i el seu equip g, govern del PP, la familía i els amics han decidit prendre part activa per combatre una situació totalment injusta». Apunten que l’alcalde de la localitat, José Luis Juan Pinter (PP) «pretén que l’empresa del marit de l’ex-alcaldessa pague 281.118 euros, i si no paga pot derivar en un embargament de l’empresa».

En l’acte van intervindre dos familiars directes, i dos amics, segons expliquen els organitzadors. D’esta forma indiquen que va ser «un acte emotiu i tranquil, on es va donart informació del procés admistratiu que l’alcalde ha posat en marxa per intentar cobrar a l’empresa».

Totes les intervencions van elogiar les qualitats humanes i l’honradesa de Cristina Mira tant en la vida privada com en la vida pública. També es va insistir en la trejactòria professional de més de 15 anys com a constructor del marit de l’ex-alcaldessa.

Els promotors de l’acte de suport expliquen que «l’empresa del marit de Cristina es va adjudicar un solar en una subhasta pública en la que va participar tota la gent que va voler, en la que es presentaven les ofertes en sobre tancat, i en la que estava present quan es van obrir les ofertes el regidor del PP , Carlos Vicent». Així recorden que esta va ser la millor oferta ja que «va pagar 33.789 euros més que la proposta que seguia;p Per tant el poble va eixir beneficiat».

No obstant continuen  lamentant que «els jutges han interpretat que el marit de l’alcaldessa no es podia presentar, però en cap moment han dit que ha hagut enriquiment injust, ni han dit que l’empresa haja que pagar res». A causa d’esta situació al llarg de l’acte afirmen que es van desmentir les diverses declaracions de l’alcalde en els mitjans de comunicació que fan refència a tres sentències donant-li la raó. D’esta forma consideren que «realment sols hi ha una sentència i una ratificació en el mateix sentit, i en cap moment diuen que tinga que pagar cap quantitat».

Un amic jurista de l’ex-alcaldessa asseguren que «va deixar clar que en un estat de dret, qui dicta sentència és un jutge, i també és el jutge el que la fa executar». I acusen a José Luis Juan Pinter de que «en aquest cas, és l’alcalde el que està fent de jutge, qui a través d’un procediment administratiu irregular està anant contra l’empresa del marit de Cristina per fer-li pagar 281.118 euros». L’advocat, afirmen, «també va deixar ben clar que no ha hagut un enriquiment injust i en cap moment el poble ha sigut perjudicat».

Els amics i familiars van demanar a tot l’equip de govern que es pare este procés que tant de mal està fent a la famíla i que «en les seus mans està».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí