Valoració positiva de l’experiència de les I Jornades de Joves Investigadors de l’Olleria


1
636
Joves Investigadors
La iniciativa ha comptat amb 45 alumnes

Les I Jornades de Joves Investigadors realitzades el passat cap de setmana a l’Olleria, va comptar amb un total de 45 participants, resultat considerat com un «èxit» tant per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria com per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA).

D’esta forma la regidora de Cultura de l’Olleria, Àgueda Micó, ha afirmat que «les jornades han estat un èxit d’assistència i de connivència entre els assistents i els professors». Micó apunta que els tallers ha introduït els conceptes bàsics relacionats amb l’elaboració de treballs d’investigació i han permés tenir una visió global d’allò que és més important a l’hora d’afrontar un treball d’investigació o de poder dedicar-se professionalment al món de la investigació.

Així la responsable de cultura s’ha volgut felicitar del resultat i ha donat gràcies a l’IEVA per la seua participació, així com als professors col·laboradors «pel gran nivell dels continguts» i als alumnes «per la seua participació i implicació». Àgueda Micó ha vaticinat que «de segur que l’any que ve repetirem amb les Segones Jornades de Joves Investigadors».

Tant des de l’Ajuntament de l’Olleria com des de l’IEVA s’ha tingut com a pretensió que estes jornades serveixquen per propiciar una situació idònia de cara al III Congrés de l’IEVA. «Esperem que esta jornada haa servit per a incentivar la participació en el proper Congrés de l’IEVA de març de 2010», han coincidit a manifestar des de les dues entitats organitzadores de les jornades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here