Vallada es converteix en municipi cardioprotegit amb dos desfibril·ladors

0
1560
Els nous desfibril·ladors atendran la població de Vallada

Els desfibril·ladors de Vallada estaran un al vehicle de la Policia local i l’altre al pavelló municipal, per donar major cobertura a la població

L’Ajuntament de Vallda ha adquirit dos desfibril·ladors amb els quals es pretén donar cobertura a la població en casos d’aturades cardiorespiratòries. L’adquisició d’aquestos aparells ha estat possible gràcies a la col·laboració de Caixabank, entitat que ha contribuït amb la donació de 2.000 euros, i estaran ubicats un al vehicle de la Policia local i l’altre al pavelló municipal.

“Amb la nova incorporació de desfibril·ladors els veïns del municipi disposen d’un a menys de cinc quilòmetres de sa casa. Gràcies a aquests nous aparells es podrà realitzar una primera intervenció de reanimació cardíaca al pacient i activar així la cadena de supervivència “, explicava l’alcaldessa del municipi, Maria José Tortosa Tortosa.

Així mateix, tant els membres de la Policia Local com els Coordinador d’Esports i els diferents monitors i monitores del Pavelló Municipal han rebut la formació necessària per a fer-ne l’ús adequat en llocs on s’han col·locat.

Des de l’ajuntament reiterem l’agraïment a Caixabank per la sensibilitat mostrada davant un qüestió bàsica per a garantir la salut i el benestar de la població.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here