Vallada adquireix un camió per a la brigada municipal amb ajuda de la Diputació de València

0
465
L'alcaldessa, amb el camió municipal
L’alcaldessa, amb el camió municipal

L’Ajuntament de Vallada, després de quedar-se en menys d’un any sense cap dels dos vehicles que tenia per a donar suport a la labor de la brigada municipal d’obres i serveis, ha adquirit un xicotet camió amb góndola que permetrà solucionar les necessitats de desplaçament i de transport de materials dels operaris. Per al finançament del vehicle, el consistori ha comptat amb una ajuda de la Diputació de València de 14.000 euros.

Fins a fa tan sols uns mesos, el consistori comptava amb una furgoneta i amb un camió que eren utilitzats per una brigada composta per quatre treballadors fixos i dos temporals, procedents de la borsa d’ocupació, que s’ocupen de la neteja viària i de la realització de xicotetes obres i reparacions.  Tots dos vehicles eren ja molt antics fins al punt que, tal com explica l’alcaldessa de Vallada, M. José Tortosa, en el termini de menys d’un any va caldre retirar-los: «Al mes d’entrar en l’ajuntament vam haver de donar de baixa la furgoneta, ja que necessitava unes reparacions el cost de les quals resultava inassumible, i a continuació ens trobem amb que, en anar a passar la ITV al camió, ens deien que no el portàrem més perquè no estava en condicions de circular», relata l’alcaldessa.

En aqueixes circumstàncies, i si ja era difícil que els sis membres de la brigada funcionaren amb un sol vehicle, el fet de donar de baixa també el camió va deixar a l’ajuntament en una situació complicada. “Prescindir de la furgoneta ja va obligar a fer molts ajustos, però sense el camió ja era impossible, perquè la majoria dels treballs no es podien fer, ja no perquè calia anar caminant, sinó perquè no es podien traslladar els materials”, comenta M. José Tortosa. No obstant açò, el pressupost de l’Ajuntament de Vallada no permetia invertir els 14.000 euros que costava la compra d’un altre vehicle, així que M. José Tortosa va recórrer a la Diputació de València, que una vegada analitzada la situació, va resoldre concedir una ajuda extraordinària. L’alcaldessa de Vallada ha volgut agraïr a la institució que presideix Jorge Rodríguez l’ajuda concedida ja que “gràcies a ella hem pogut comprar un camió seminou amb góndola que ja està en funcionament i ha permès a la brigada tornar a exercir el seu treball amb normalitat2”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El jaciment neolític del Barranc del Fondo de Xàtiva mostra la seua importància a través de les excavacions

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here