La Vall ens Uneix traslladarà a la Diputació les demandes de Beniatjar sobre la CV-622

0
1372
Joan Sanchis i Francisco Giner

El diputat comarcal Joan Sanchis es reuneix amb l’alcalde Francisco Giner al marc de la seua ronda de reunions per replegar les necessitats dels municipis de la comarca

El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, traslladarà a la corporació valenciana les demandes del municipi de Beniatjar sobre la necessitat de millora de la carretera CV-622. Segons explicava al diputat l’alcalde de la localitat, Francisco Giner, esta carretera, el manteniment de la qual depèn de la Diputació, es troba en mal estat i requereix d’una intervenció per adequar-la. La via, que comunica esta localitat amb La Pobla del Duc, es molt utilitzada en ser també l’accés a la cooperativa on nombrosos agricultors de la comarca porten els seus productes.

La reunió entre el diputat comarcal i l’alcalde de Beniatjar forma part de la ronda d’encontres encetada per Joan Sanchis amb els diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca, als quals convidava recentment a trobar-se de manera individual per replegar les seues inquietuds i necessitats, i així poder traslladar-les a la Diputació de València.

El representant de La Vall Ens Uneix a la Diputació incidia en què “ja vam dir que anàvem a treballar per aconseguir les inversions de la institució provincial que necessiten els nostres municipis i els pertoquen, i poder treballar colze a colze amb els alcaldes i alcaldesses per aconseguir-ho és un orgull i un honor”, manifestava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here